Flyttfirma Södermalm

Din flyttfirma i alla väder | 08-31 03 66

Om oss

Vår erfarenhet inom flytt gör att vi kan erbjuda transportservice som passar kundens behov. Privata flyttar, intern omflyttning, kontorsflyttning, evakueringsflyttning t.ex. vid fastighetsrenovering, för oss är ingenting främmande. 

När du beställer ett uppdrag av oss vill vi att du ska kunna känna dig trygg. Därför har vi satt upp fasta arbetsprocesser och utvärderingssystem som hjälper oss att upprätthålla hög kvalitet kontinuerligt. Vi vet att det är viktigt att vår personal har rätt utbildning så att de utför arbetet på ett säkert sätt för att skydda både dina saker och sig själva i arbetet.

Miljön är också väldigt viktig för oss. Vår miljöplan genomsyrar hela verksamheten – samtliga våra fordon är miljögodkända och körs på miljödiesel. Allt vårt förpackningsmaterial är miljövänligt och återvinningsbart.

Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Våra flyttuppdrag utförs i enlighet med bestämmelserna i Bohag 2011 och Kontor 2003, fastställda av Svenska Åkeriförbundet. Vi är godkända för F-skatt. Vi har givetvis trafiktillstånd, utfärdat av Transportstyrelsen.

 

Proffs på flytt och flyttstädning på Södermalm!