Flyttfirma Södermalm

Din flyttfirma i alla väder | 08-31 03 66

Säker och effektiv flyttransport

Behöver du en flyttfirma på Södermalm? Vi har många års erfarenhet inom flytt och flyttransport. Oss kan du vända dig till när du vill ha hjälp med packning, flyttning och flyttmaterial.

Att byta bostad är ett stort steg och eftersom det finns så mycket att tänka på kan det vara skönt att ta hjälp med den största bördan, som oftast är packningen och själva flytten.

Har du frågor om våra tjänster eller vill du anlita oss under din stora dag? Du når oss via antingen telefon 08-760 66 11 eller e-mail, [email protected]

Flytthjälp på dina villkor

När du anlitar oss som flyttfirma på Södermalm får du alltid en tydlig offert i förväg och har även möjlighet att beställa till städtjänster om så önskas.

Vi skräddarsyr flyttpaket för att det ska passa dina behov så bra som möjligt, men nedan följer en lista på de vanligaste alternativen du kan välja mellan.

- Vi packar ned i våra flyttkartonger, lastar in i lastbilen, transporterar mellan bohagen, lossar och packar upp allt efter dina anvisningar. Ett komplett paket med andra ord.

- Vi packar ömtåliga prylar som glas och porslin i våra flyttkartonger, lastar, transporterar, lossar och ni får sedan packa upp i lugn och ro. Bra för den som inte riktigt har så bra koll på hur man tar hand om ömtåliga saker under en flytt.

- Ni packar själva i våra flyttkartonger, vi lastar, transporterar och lossar och låter er sedan packa upp själva.

- Ni packar i egna flyttkartonger och vi tar hand om lastning, transport och lossning.

Svårframkomligt på Söder

Första tanken när man ska anlita en flyttfirma är kanske att man bara vill ha hjälp med själva transporten, då man kanske inte har tillgång till lastbil eller släp. Framkomligheten på Södermalm är ett annat problem.

Men faktum är att ett komplett paket där även packning ingår kan göra flytten så mycket enklare och smidigare. Man få mer tid över till att komma i ordning i den nya bostaden, till att umgås med familjen, till att jobba eller kanske bara lite extra tid till att slappna av – något man sällan gör när det är dags för att flytta.

Vi tar hand om den tunga biten vid din flytt!