Din flyttfirma i alla väder

Om oss

Peter Åkare AB är ett flytt- transport och bemanningsföretag som hjälper sina kunder med alla former av flyttar. Vi har varit i branschen sedan 1984 och vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda transportservice som passar kundens behov. Privata flyttar, intern omflyttning, kontorsflyttning, evakueringsflyttning och fastighetsrenovering, för oss är ingenting främmande. 

När du beställer ett uppdrag av oss vill vi att du ska kunna känna dig trygg. Därför har vi satt upp fasta arbetsprocesser och utvärderingssystem som hjälper oss att upprätthålla hög kvalitet kontinuerligt. Vi vet att det är viktigt att vår personal har rätt utbildning så att de utför arbetet på ett säkert sätt för att skydda både dina saker och sig själva i arbetet.

Miljön är också väldigt viktig för oss. Vår miljöplan genomsyrar hela verksamheten – samtliga våra fordon är miljögodkända och körs på miljödiesel. Allt vårt förpackningsmaterial är miljövänligt och återvinningsbart.

Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa. Våra flyttuppdrag utförs i enlighet med bestämmelserna i Bohag 2010 och Kontor 2003, fastställda av Svenska Åkeriförbundet. Vi är godkända för F-skatt och anslutna till kollektivavtal. 

Vi har givetvis trafiktillstånd, utfärdat av Transportstyrelsen. Vi stöder Barncancerfonden och Bris, samhällsansvar och engagemang är en självklarhet för oss.